Βασικές πληροφορίες
Όνομα εταιρείας:
DONGGUAN LISHION CLOTHING CO., LTD.
Είδος Επιχείρησης:
Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Μάρκες:
Lishion
Αριθμός Υπαλλήλων:
100~150 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:
US$ 2,000,000 - US$ 3,000,000
Ιδρύθηκε Έτος:
2002
Εξαγωγή pc:
70% - 80%
Πληροφορίες εργοστασίων
Κύρια Αγορά:
Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Περιγραφή Εταιρείας

Το κοβάλτιο ιματισμού Lishion Dongguan, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής ενδυμάτων, ειδικά για το μέσες και αρίστης ποιότητας ένδυμα μόδας, τα πουκάμισα πόλο, τις μπλούζες, hoody, knitwear κοστουμιών διαδρομής sportwear και όλο διαφορετικό. Παρέχουμε δύο τρόπους συνεργασίας για τους πελάτες, κάποιος είναι υπηρεσία cOem (οι πελάτες παρέχουν στις μορφές τις ετικέτες τους), και άλλος είναι υπηρεσία ODM (οι πελάτες επιλέγουν τα σχέδιά μας και χρησιμοποιούν τις ετικέτες τους ή τις ετικέτες μας). Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2000, εντόπισε στην κωμόπολη Humen, πόλη Dongguan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ που μια διάσημη κωμόπολη για τη διαφορετική κατασκευή ενδυμάτων.

 

Έχουμε δοκιμάσει τους κατασκευαστές σχεδιαστών και σχεδίων & τους εργαζομένους δειγμάτων στο εργοστάσιό μας και μπορούμε να τελειώσουμε όλα τα δείγματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών σε 5-7 ημέρες. Εάν οι πελάτες θα ήθελαν το σχέδιό μας, μπορούμε να ακολουθήσουμε τις μετρήσεις πελατών. Οι κατασκευαστές σχεδίων μας έχουν την εκτενή εμπειρία όσον αφορά στα περισσότερα από τα υφάσματα και τις μορφές.

 

Όσον αφορά την παραγωγή, έχουμε την ισχυρή ικανότητα παραγωγής με την υψηλή ευελιξία είμαστε εξοπλισμένοι με τις προηγμένες μηχανές, με τον ισχυρό ποιοτικό έλεγχο. έχουμε την παραγωγή 50.000 μονάδας κάθε μήνα.

 

Λογική τιμή, αποδοτικός χρόνος παραγωγής και καλή υπηρεσία μετά από τις πωλήσεις, θα επιθυμούσαμε να συνεργαστούμε με περισσότερους πελάτες για την αμοιβαία ανάπτυξη και οφέλη, ψάχνουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία. Ο στόχος μας είναι η ικανοποίησή σας.

Πιστοποίηση
Πρότυπο: Business license
Πρόκειται εδώ να βοηθήσουμε όλη την ημέρα, κάθε ημέρα.
Μας δώστε μια κλήση
0086-769-82850629
Σπίτι
Όλα τα Προϊόντα
Περίπου εμείς
επαφή
Αίτηση κράτησης
Γλώσσα αλλαγής